Δρ Ελευθέριος Μερίδης

meridis2O Δρ Ελευθέριος Μερίδης γεννήθηκε στην Αθήνα. Απέκτησε το πτυχίο του στην Ιατρική από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε την εκπαίδευσή του στην ειδικότητα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα. 

Συνέχισε τις σπουδές του στη συνέχεια με υποειδίκευση στην Υπογονιμότητα και Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή στο Imperial College και το Νοσοκομείο Hammersmith, του Λονδίνου και Γυναικολογική Ενδοσκόπηση στο Κέντρο Merit του Μπράντφορντ. Παράλληλα ολοκλήρωσε τα Special Skills Module στην Εμβρυομεταφορά, Γυναικολογικό υπερηχογράφημα και την Αντιμετώπιση του Υπογόνιμου Ζεύγους, όπως διοργανώνονται από την British Fertility Society.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής του, εργάστηκε ως Ειδικός Γονιμότητας για Ιδιωτικά Κέντρα Εξωσωματικής στο Λονδίνο (Create Health) και Αθήνα (Embio) και είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του κέντρου Embryomed στην Γλυφάδα. Ο Δρ Μεριδης είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών άρθρων και επιστημονικών δημοσιεύσεων. Έχει δώσει διαλέξεις σε πολλά Βρετανικά, Ελληνικά και Διεθνή επιστημονικά συνέδρια, έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και έχει υπάρξει επίσημος εκπαιδευτής σε πολλά workshops στην υστεροσκόπηση, διοργανωμένα υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης. Υπήρξε προσκεκλημένος ομιλητής στο Βασιλικό Κολέγιο Μαιευτήρων Γυναικολόγων της Μεγάλης Βρετανίας και είναι εγγεγραμένος στο Specialist Register του Γενικού Ιατρικού Συμβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου (GMC). Είναι μέλος της European Society of Human Reproduction and Embryology, European Society for Gynecological Endoscopy και της Ελληνικής Εταιρείας Μαιευτήρων και Γυναικολόγων

Κλείστε το ραντεβού σας με ένα κλικ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!